Ownership

Ownership

Mijn main driver om Hartichoc op te richten, vloeit voort uit mijn streven naar ownership. Als rasechte cateraar, voelde ik dat ik niet kon functioneren als werknemer. Ik had nood aan vrijheid: vrijheid om te ondernemen en mijn job flexibel te kunnen uitoefenen. Mijn droom was dan ook om samen te werken met gelijkgezinden. Een droom die werkelijkheid werd met Hartichoc. Lees verder! 

Wereldverbeteraars in hart en nieren: de start van cateringbedrijf Hartichoc

Ik heb Hartichoc samen met mijn zus Sarah Milis opgericht vanuit een drang naar ownership. Zo werd ik geconfronteerd met het strikte kader van werken in loondienst. Een 9-to-5-werkdag, verplichte aanwezigheid op bureau en weinig flexibiliteit. Kortom: een rigide structuur die niet matchte met mijn visie en zeker niet met de werkwijze van een cateraar. Ik besloot dan ook om het roer volledig om te gooien en het heft in eigen handen te nemen. Ik creëerde een cateringbedrijf waar flexibel, creatief en gemotiveerd werken op nummer één staat. Het resultaat? The beginning of Hartichoc.

Gedrevenheid als teamwaarde

Dat ownership vind je niet alleen terug bij mij, maar bij het hele team van Hartichoc. Stuk voor stuk gedreven foodies die hun eigen verantwoordelijkheid opnemen. Die motivatie creëert een fantastische workflow. Zo kan ik voormiddagen in de keuken spenderen aan culinaire pareltjes, maar draai ik even goed late avondshiften voor eventcatering. Ik kan 7/7 rekenen op het Hartichoc-team, maar in ruil stel ik een planning op die rekening houdt met ieders individuele voorkeuren. Flexibel schakelen is dan ook een kernwaarde: we make it work for everyone!

Hartisjokkige groetjes,

Tinne Milis

Meet Hartichoc!

Een hart voor (h)eerlijke voeding, een artistieke touch in je gerechtjes en een grote liefde voor chocolade: dat is hoe je ons het best samenvat. Onze équipe de (Harti)choc bestaat uit een team vol enthousiaste foodies die je smaakpapillen dagelijks verwennen. Van bedrijfscatering, over foodmarketing, tot eventcatering. Hartichoc schakelt snel en legt je grommende maag in no time het zwijgen op.

Catering Tienen gezocht voor een (bedrijfs)event? Een indrukwekkende foodcampagne lanceren om je bedrijf in the picture zetten? 

Let’s connect >>

 Op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen Hartichoc? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x