Eindejaarsmenu
Eindejaar, ploffende champagneflessen en memorabele familiemomenten! Sluit het oude jaar af op een culinair hoogtepunt en zet het nieuwe jaar in met een smaakbom om u tegen te zeggen. Geniet van onze gastronomische gerechten, royale gourmetschotels of kies voor 100 % hapklare lekkernijen met ons hapjesmenu. Volledig bereid door onze équipe de (Harti)choc, natuurlijk! PS Geef ons een seintje als je bepaalde voedselallergieën of -intoleranties hebt. Wij zorgen voor een smaakvol alternatief.
Hapjesmenu
- Graved lax met avocado, roze pompelmoes en zure room
- Mini-bouchée met witloof, hesp en camembert
- Oester Bloody Mary
- Toast van wildpaté met uien-frambozenconfijt
- Witloofsoepje met curry en gerookte zalm
Nieuwjaar menu
Voorgerecht
- Carpaccio van hert met knolselder en gember
- Grijze en roze garnalencocktail met brood
- Knolselder-en witloofsalade met appel en veenbessen (vegan)
Soep
Kreeftenbisque
Hoofdgerecht
- Parelhoen met pompoencrème, gegrilde wintergroenten, jagersaus en gratin dauphinois
- Zeewolf met venkel, sinaasappel, gekarameliseerd witloof en bieslookpuree
- Pompoen met wilde rijst, spinazie, abrikoos en currysaus (vegan)
Dessert
- Vegan chocolademousse
- Citroentiramisu met Limoncello
- Kerst trifle
Gourmet
- Salades: Pastasalade, wortelcouscous, gemengde salade, Luikse salade, witloof-velsdsla
- Assortiment groentjes
- Kaas
- Vlees: chipolata, merguez, mini-cordonbleu, kalkoen, mini-saté, tournedos, lamskoteletjes, rundsburger
- Vis: zalm, gamba
keyboard_arrow_up