Marketing

Wat | Experimental food marketing 

Experimental food marketing is een slimme marketingtechniek om op een heel ander niveau te connecteren met je doelgroep. Zo organiseren we geen klassieke tastings, maar bedenken we human touchpoints gericht op een complete merkbeleving. En dat rendeert! Het resultaat? Meer betrokkenheid, meer merkloyaliteit én meer positieve word of mouth.

Wie | Voor voedingsproducenten, leveranciers & retailers

Voedingsproducenten

Als voedingsproducent ben je elke dag in de weer om nieuwe producten te vervaardigen. Maar hoe kan je een nieuw product lanceren of bestaande producten sterker positioneren? Hartichoc snijdt verfrissende ideeën aan, brengt je strategieën op smaak en zet maximaal in op belevingsmarketing. 

Leveranciers

Jij zet producten in de kijker en levert topkwaliteit aan je klanten. Maar zij worden niet geprikkeld door saaie beursstandjes of de zoveelste tasting. Verrassen en vernieuwen is de boodschap! Wij helpen je graag om creatief uit de hoek te komen met verbluffende experimental food marketing. 

Retailers

Ellenlange wachtrijen en drummende winkelkarren? Stuk voor stuk elementen die je winkelbeleving flink verstoren. Met een onderbouwde strategie als speerpunt, bedenken we innovatieve winkelconcepten die inspelen op klantenbehoeften.  

Hoe | Van strategische analyse tot gerichte opvolging

Stap 1: Strategische scan

Wie is je doelgroep? Wat zijn je ambities? We duiken in je bedrijfs-DNA voor een strategische scan en bundelen onze bevindingen in een bondig rapport. Eerst begrijpen, voordat we denken en doen!

Stap 2: Ideeën à la carte

Zijn je doelstelling scherp gesteld? Let’s get creative!  Experimental marketing vraagt om out-of-the-box denkwerk. We brainstormen over vernieuwende concepten voor een verrassende merkbeleving.

Stap 3: Klinkende klantenbeleving

Zoek je ondersteuning bij het uitrollen van je experimental marketing plan of ga je volledig zelf aan de slag? Alles is mogelijk! Wij helpen je je marketing campagnes opzetten en spreken onze partners aan.

Stap 4: Gerichte opvolging

Benieuwd of je campagne letterlijk en figuurlijk in de smaak valt bij het publiek? Meten is weten natuurlijk! Wij doorspitten alle data, verzamelen relevante gegevens en presenteren de conclusies.

Je customer experience naar the next level tillen? Start met een verkennend gesprek!

Contacteer Hartichoc

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x