Over Hartichoc

Over Hartichoc

De smaakmakers van Hartichoc? Tinne en Sarah Milis, nice to meet you! Samen bundelen we meer dan 25 jaar ervaring in de catering- en eventsector. Als rasechte foodsisters slaan we met Hartichoc de pollepels in elkaar om onze klanten een heerlijk, eerlijke foodexperience te geven. Een beleving die start vanop het bord, meereist met onze cateringservice en zich via foodmarketing nestelt in het hart.

A heart for food

Staat er een event op de planning? Wij brengen je feestje graag op smaak met een foodconcept op maat. Van luxerecepties en gastronomische menu’s tot barbecues en dessertbuffetten: al onze bereidingen zijn 100 % vers en 200 % made with a heart for food. We werken zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten om jou de beste smaakbeleving te geven. Loopt het water je al in de mond? Sit back, relax & enjoy Hartichoc!

Coming soon 

Big news! In 2023 open wij de deuren van ons foodatelier De place-to-be voor ontbijt, lunch en koffiebreaks. Meer info volgt op onze Facebook en Instagram .

Contacteer Hartichoc 

A heart for catering

Ben je op zoek naar een vaste cateringpartner voor je bedrijfslunches? Ontbijtjes, slaatjes, broodjes, … You name it, we serve it! Ons ijzersterk cateringteam kookt bij jou ter plaatse, levert verse maaltijden op kantoor of plaatst en vult je foodautomaat op het werk. Wij schuiven graag met jou aan tafel om de cateringmogelijkheden te bespreken.

Op zoek naar een cateringpartner voor jouw bedrijf?

Contacteer Hartichoc 

A heart for customers

Wil je je klantbeleving stevig bij kruiden? Eerst proeven, dan praten! Als trendwatchers in de food industry, weten we wat er speelt binnen de consumentencultuur en hoe we je doelgroep kunnen prikkelen. Daarvoor vertrekken we steeds van jouw strategische doelstellingen en werken we met experiential foodmarketing. We gaan niet voor klassieke tastings, maar mikken op campagnes met een complete merkbeleving die informeren, inspireren en activeren. Because good food makes our H(e)artichoc sing. 

Meer klantenbinding met experiential marketing?

Let’s talk with Hartichoc


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x