Catering trouwfeest

Een uitgebreide luxereceptie, gastronomisch buffet of liever een gezellig barbecuefestijn? Hartichoc trekt alle smaakregisters open en zorgt dat jullie liefde in elk gerecht te proeven is. Omdat jullie helemaal centraal staan op deze unieke dag, werken we 100 % op maat van jullie wensen.

✆ 0498 50 30 06Vrijblijvende offerte aanvragen

Catering trouwfeest | Love on a plate

Als traiteur voor trouwfeesten begrijpen wij als geen ander dat deze vieringen speciaal en uniek zijn. Het is een moment waarop geliefden, vrienden en familie samenkomen om de liefde te vieren en te genieten van heerlijk eten. Daarom zijn wij er om uw trouwfeest onvergetelijk te maken! Onze traiteurdiensten voor trouwfeesten omvatten een ruim aanbod aan smaakvolle gerechten die speciaal voor deze gelegenheid zijn samengesteld. Wij werken enkel met de beste ingrediënten om de smaken van elk gerecht te versterken en uw gasten te verrassen met onze creatieve presentatie.

Ons aanbod als traiteur huwelijk

Na een luxereceptie om jouw gasten te verwelkomen biedt Hartichoc volgende cateringconcepten aan voor trouwfeesten: 

  • Warm en koud buffet voor ieder wat wils!

You choose, you lose? Niet bij onze rijkgevulde buffetten. Geniet samen met je familie, vrienden of collega’s van ons versbereid smulfestijn. Bon appétit! Hartichoc kiest voor originele en verrukkelijke hapjes voor jouw trouwfeest!

Onze koude buffetten komen in drie verschillende formules: basis, standaard en deluxe. Perfect om je lunch of diner the talk of the town te maken. Kies je voor ons warme buffetten maf je vier gerechten kiezen uit onze verrukkelijke lijst. 

Liever een ander soort buffet? You're in for a treat! Naast onze standaard buffetten, werken we graag op maat van jouw speciale gelegenheid. Denk aan: kaas- en charcuteriebuffet, breugelbuffet, vis- en zeevruchtenschotel en italiaans koud buffet.

Warm en koud buffet als catering trouwfeest.

  • Outdoor cooking service

Niets zo gezellig als barbecueën met familie. Onze BBQ-traiteur neemt met veel plezier de volledige organisatie van jouw barbecue over zodat jij je kan concentreren op je gasten en heerlijk kan meegenieten.

Een outdoor cooking service van een traiteur biedt een unieke en onvergetelijke manier om een huwelijk te vieren. Gasten kunnen genieten van heerlijk bereid voedsel in de frisse buitenlucht, terwijl ze de mogelijkheid hebben om te zien hoe het eten wordt bereid. 

Hartichoc biedt outdoor cooking service in de vorm van onder andere OFYR-barbecue, winter barbecue, barbecue buffet en pizzamobiel.

Outdoor cooking service als catering trouwfeest.

  • Mobiele bar & tapinstallatie

No drinks, no party! Bij elk feest hoort nu eenmaal een bijpassend drankje. Met onze mobiele bar en ons professioneel personeel zorgen wij voor de perfect getapte drankjes op jouw trouwfeest. Let’s get this party started!

Benieuwd wat we vanuit onze mobiele bar serveren? Hartichoc plooit de drankenkaart graag voor jou open: van huisgemaakte limonade tijdens een zwoele zomeravond, naar een fris getapt pintje of een ambachtelijk gebrouwen biertje, tot bubbels en premiumcocktails. Wij bieden een all-in drankpakket in verschillende formules.

Wil je onze mobiele bar huren voor jouw event? We luisteren graag naar jouw wensen en bezorgen je een offerte op maat. Contacteer ons voor een verkennend gesprek.

Mobiele bar en tapinstallatie als catering trouwfeest.

Catering trouwfeest op maat

Een cateringconcept naar jouw smaak? We willen niets liever! Neem contact op en samen maken we van jouw trouwfeest een succes. 

Catering trouwfeest | Wie is Hartichoc?

De smaakmakers van Hartichoc? Tinne en Sarah Milis, nice to meet you! Samen bundelen we meer dan 25 jaar ervaring in de catering- en eventsector. Als rasechte foodsisters slaan we met Hartichoc de pollepels in elkaar om onze klanten een heerlijk, eerlijke foodexperience te geven. Een beleving die start vanop het bord, meereist met onze cateringservice en zich via foodmarketing nestelt in het hart.

A heart for food

Staat er een huwelijk op de planning? Wij brengen jouw trouwfeest graag op smaak met een foodconcept op maat. Van luxerecepties en gastronomische menu’s tot barbecues en dessertbuffetten: al onze bereidingen zijn 100 % vers en 200 % made with a heart for food. We werken zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten om jou de beste smaakbeleving te geven. Loopt het water je al in de mond? Sit back, relax & enjoy Hartichoc!

Catering trouwfeest en meer

Naast traiteur huwelijk vult Hartichoc graag jouw maag tijdens andere evenementen! Zo kan je ons - als traiteur aan huis - inschakelen voor alle soorten catering. Denk aan communiefeesten, afscheidsfeesten, verjaardagen, maar ook voor bedrijfscatering.

Hartichoc, traiteur huwelijk.

Catering trouwfeest | Traiteur huwelijk

Heb je een vraag over onze menu’s? Wil je meer weten over onze catering trouwfeest? Wij laten de pollepels (voorlopig) aan de kant voor een koffie en kennismaking.

Volg onze traiteur huwelijk realisaties via: Facebook, Instagram of LinkedIn.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x