Bedrijfscatering Tienen

Jouw bedrijfscatering geleverd of vers bereid in Tienen? Welkom bij Hartichoc Food! Wij droppen onze smaakbommetjes op maat van jouw cateringwensen. Ontdek op deze pagina ons verrukkelijk aanbod of vraag nu jouw vrijblijvende offerte aan voor: bedrijfscatering via levering, op locatie of voor een foodautomaat op het werk.

✆ 0498 50 30 06Vrijblijvende offerte aanvragen

"Heerlijk eten, uitmuntende service, flexibel en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding" - Claude Milis.

Gezonde bedrijfscatering medewerkers in Tienen

Je medewerkers verwennen met een verkwikkende lunch? Gun hen een deugddoende middagpauze en voorzie gezonde maaltijden in je bedrijfsrestaurant of plaats een afhaalautomaat met verse gerechtjes. We hebben een waaier aan verrukkelijke menu’s voor bedrijfscatering.

Gerechten versbereid, door ons équipe de (Harti)choc

Van bedrijfsrestaurants uitbaten tot heerlijk feestelijke recepties met een chef op locatie, wij droppen onze smaakbommetjes op maat van jouw cateringwensen. Heb je graag een dagelijkse levering of werk je liever met een chef op locatie? Wij kruiden onze foodservice helemaal naar jouw wensen.

Welke bedrijfslunches serveert Hartichoc?

  • Royale maaltijdsalades boordevol knapperige seizoens-groenten
  • Eigentijdse gerechten en klassiekers zoals spaghetti en vol-au-vent
  • Gezonde luxebroodjes en wraps
  • Dagverse soepen en voedzame tussendoortjes
  • Verrukkelijke desserten voor lekkerbekken en healthfreaks

Bedrijfscatering via levering of op locatie?

Foodautomaat op het werk in Tienen

Snacks en maaltijden ready to go

Slim inspelen op flexibele werktijden en energiedipjes? Plaats een afhaalautomaat met verse gerechtjes en snacks in je bedrijf. Zo kunnen je werknemers genieten van een snelle hap of na de werkuren een maaltijd afhalen. Hartichoc plaatst en vult foodautomaten bij jou op de werkvloer.

✆ 0498 50 30 06Foodautomaat offerte aanvragen

"Professionele service! tip top in orde!" - Michiel Renier.

Bedrijfscatering Tienen.

Bedrijfsfeest Tienen?

Staat er een bedrijfsfeest of event op de planning? Doe beroep op onze eventcatering of partycatering! Wij brengen je feestje graag op smaak met een foodconcept op maat. Van luxerecepties en gastronomische menu’s tot barbecues en dessertbuffetten: al onze bereidingen zijn 100% vers en 200% made with a heart for food. We werken zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten om jou de beste smaakbeleving te geven. Loopt het water je al in de mond? Sit back, relax & enjoy Hartichoc!

  • Teambuilding Bedrijfscatering Tienen

Een teambuilding organiseren? Niets dat mensen dichter bij elkaar brengt als een rijkgevulde tafel met lekker eten. Onze catering op locatie of lunchboxes deluxe bevatten alle ingrediënten voor een deugddoende break tijdens jullie uitstap. Liever een gezellige afterwork? Verbroeder samen met je team met een fris drankje in de hand of zoek de warmte op van een gezellige barbecue. Hartichoc brengt jullie teambuilding volledig op smaak! Lees meer.

  • Personeelsfeest Bedrijfscatering Tienen

Je werknemers in de watten leggen? Onze chef-koks halen hun beste potten en pannen voor een personeelsfeest dat je medewerkers nog lang zullen nasmaken. Onze cateringopties zijn eindeloos. Van kleine teamevents tot grote party’s voor het hele bedrijf: jij bepaalt de setting en het menu, Hartichoc zorgt voor de juiste culinaire match! Lees meer.

  • Afscheids-/ pensioenfeest Bedrijfscatering Tienen

Wuift je bedrijf een trouwe werknemer uit? Bedank hem of haar voor de tomeloze inzet en vier jullie geslaagde samenwerking met een persoonlijk afscheidsfeest. Schuif aan tafel met je team, geniet van een uitgebreide maaltijd en klink op alle hartverwarmende herinneringen. Hartichoc zorgt alvast voor de juiste culinaire omkadering. Lees meer.

Wie is Hartichoc?

De smaakmakers van Hartichoc? Tinne en Sarah Milis, nice to meet you! Samen bundelen we meer dan 25 jaar ervaring in de catering- en eventsector. Als rasechte foodsisters slaan we met Hartichoc de pollepels in elkaar om onze klanten een heerlijk, eerlijke foodexperience te geven. Een beleving die start vanop het bord, meereist met onze cateringservice en zich via foodmarketing nestelt in het hart.

Bedrijfscatering Tienen.

Bedrijfscatering Tienen

Heb je een vraag over onze menu’s? Wil je meer weten over onze bedrijfscatering? Of schuif je graag aan tafel met onze foodmarketeer voor een verkennend gesprek? Wij laten de pollepels (voorlopig) aan de kant voor een koffie en kennismaking.

Volg onze bedrijfscatering realisaties via: Facebook, Instagram of LinkedIn.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x