Ontbijtbox

Samen ontbijten met je team? Geen leukere manier om je werkdag te starten! Hartichoc levert ontbijtboxen bij jou op kantoor of bij telewerkers thuis.

Overheerlijk ontbijt op kantoor

Krakende pistolets, een portie fris fruit, zachte yoghurt … Hartichoc zorgt voor een vijfsterrenontbijtservice bij jou op kantoor. We stellen iedere ontbijtmand zorgvuldig samen met dagverse ingrediënten en koffiekoeken die recht uit de oven komen. Een gezonde vitamineboost of een box voor zoetebekken? Jij kiest de formule, wij bakken, snijden en leveren met de puntjes op de i. Genieten maar!

Tip | Geef telewerkers een energieboost

Werkt je team van thuis uit? Hartichoc denkt inside the box en verrast je werknemers met een heerlijk ontbijt aan huis. Een extra portie vitaminen en meteen een smakelijke kickstart van hun werkdag!

Ontbijtmanden bestellen voor je bedrijf? This is how we roll!

Onze ontbijtmanden zijn te bestellen vanaf 10 stuks. Bestelling doorgegeven? Super! Binnen de 48 uur kunnen je collega’s hun duimen en vingers aflikken. We leveren de ontbijtboxen bij jou op kantoor of we bezorgen ze voor een kleine meerprijs bij je medewerkers thuis.

Ontdek ontbijtboxen voor bedrijven

The healthy2 mini-pistolets met humus

Vers fruit

Granola met yoghurt

Eiersalade

Confituur


Continental2 mini-pistolets met beleg

1 sandwich

2 mini-koffiekoeken

Vers fruit

Yoghurt


Guilty pleasure


3 mini-pistolets met beleg

1 sandwich

2 mini-koffiekoeken

Mini-donut

Cake

Verschillende soorten vers fruit

Yoghurt en pudding

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x