Traiteur communiefeest

De communie van je kind vieren? Een onvergetelijke dag voor de hele familie! Van hapklare luxetapas, naar feestelijke buffetten of outdoor cooking, tot desserts om duimen en vingers van af te lekken: Hartichoc brengt elke culinaire kinderdroom tot leven. We gieten al je wensen graag in een menu op maat.

✆ 0498 50 30 06Vrijblijvende offerte aanvragen

Traiteur communiefeest | Culinaire hoogdag voor de hele familie

Als traiteur voor communiefeesten begrijpen wij als geen ander dat deze vieringen speciaal en uniek zijn. Het is een moment waarop vrienden en familie samen komen om te vieren en te genieten van lekker eten. Daarom zijn wij er om uw communiefeest onvergetelijk te maken! Onze traiteurdiensten voor communiefeesten omvatten een ruim aanbod aan heerlijke gerechten die speciaal voor deze gelegenheid zijn samengesteld. Wij werken enkel met de beste ingrediënten om de smaken van elk gerecht te versterken en uw gasten te verrassen met onze creatieve presentatie.

Ons aanbod als traiteur voor communiefeesten

Hartichoc biedt volgende cateringconcepten aan voor communiefeesten: 

  • Warm en koud buffet voor ieder wat wils!

You choose, you lose? Niet bij onze rijkgevulde buffetten. Geniet samen met je familie, vrienden of collega’s van ons versbereid smulfestijn. Bon appétit! Hartichoc kiest voor originele en verrukkelijke hapjes voor jouw communiefeest!

Onze koude buffetten komen in drie verschillende formules: basis, standaard en deluxe. Perfect om je lunch of diner the talk of the town te maken. Kies je voor ons warme buffetten maf je vier gerechten kiezen uit onze verrukkelijke lijst. 

Liever een ander soort buffet? You're in for a treat! Naast onze standaard buffetten, werken we graag op maat van jouw speciale gelegenheid. Denk aan: kaas- en charcuteriebuffet, breugelbuffet, vis- en zeevruchtenschotel en italiaans koud buffet.

Warm en koud buffet door traiteur communiefeest.

  • Outdoor cooking service

Niets zo gezellig als barbecueën met familie. Onze BBQ-traiteur neemt met veel plezier de volledige organisatie van jouw barbecue over zodat jij je kan concentreren op je gasten en heerlijk kan meegenieten.

Een outdoor cooking service van een traiteur biedt een unieke en onvergetelijke manier om een communie te vieren. Gasten kunnen genieten van heerlijk bereid voedsel in de frisse buitenlucht, terwijl ze de mogelijkheid hebben om te zien hoe het eten wordt bereid. 

Hartichoc biedt outdoor cooking service in de vorm van onder andere OFYR-barbecue, winter barbecue, barbecue buffet en pizzamobiel.

Outdoor cooking service door traiteur communiefeest.

  • Dessertenbuffet voor zoetebekken en hartige snoepers

Geen feestmaaltijd zonder finishing touch. Een dessert is dé ideale afsluiter van jouw communiefeest. Wij hebben een dessertbuffet met een uitgebreide menukaart van zoetjes en hartige hapjes om al je gasten te verwennen.

Je gasten verrassen met een dessertbuffet als hoofd- of nagerecht? Altijd een goed idee! We luisteren graag naar jouw wensen en geven met plezier enkele suggesties voor een onvergetelijke smaakervaring. Hartichoc laat al jouw zintuigen tintelen. Een vleugje inspiratie voor jouw dessertenbuffet: chocomousse, tiramisu, diplomat, cake, bavarois, panacota, kaasschotel...

Een dessert op wielen? Jij vraagt, wij draaien! We beschikken over een waaier aan dessertkramen zoals een ijskar, chocoladebar en popcornkraam. Jij bepaalt de locatie, wij voorzien het dessertkraam, de chefs en natuurlijk de lekkernijen zelf. Een vleugje inspiratie voor jouw dessertkraam: ijs, pannenkoeken, Brusselse wafels, Luikse wafels, suikerspin, appelbeignets...

Dessertbuffet door traiteur communiefeest.

Catering communie op maat

Een cateringconcept naar jouw smaak? We willen niets liever! Neem contact op en samen maken we van jouw communiefeest een succes. 

Traiteur communiefeest | Wie is Hartichoc?

De smaakmakers van Hartichoc? Tinne en Sarah Milis, nice to meet you! Samen bundelen we meer dan 25 jaar ervaring in de catering- en eventsector. Als rasechte foodsisters slaan we met Hartichoc de pollepels in elkaar om onze klanten een heerlijk, eerlijke foodexperience te geven. Een beleving die start vanop het bord, meereist met onze cateringservice en zich via foodmarketing nestelt in het hart.

A heart for food

Staat er een communie op de planning? Wij brengen jouw communiefeest graag op smaak met een foodconcept op maat. Van luxerecepties en gastronomische menu’s tot barbecues en dessertbuffetten: al onze bereidingen zijn 100 % vers en 200 % made with a heart for food. We werken zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten om jou de beste smaakbeleving te geven. Loopt het water je al in de mond? Sit back, relax & enjoy Hartichoc!

Traiteur communiefeest en meer

Naast catering communie vult Hartichoc graag jouw maag tijdens andere evenementen! Zo kan je ons - als traiteur aan huis - inschakelen voor alle soorten catering. Denk aan bruiloften, afscheidsfeesten, verjaardagen, maar ook voor bedrijfscatering.

Hartichoc, traiteur communiefeest.

Traiteur communiefeest

Heb je een vraag over onze menu’s? Wil je meer weten over onze catering communie? Wij laten de pollepels (voorlopig) aan de kant voor een koffie en kennismaking.

Volg onze traiteur communiefeest realisaties via: Facebook, Instagram of LinkedIn.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x